Leirintäalue ihmisille, ei päättäjille

Nostetaanpa kissa pöydälle, Imatran tämänhetkinen leirintäalue. Valitettava tosiasia on, että päättäjien visio leirintäalueen menestymisestä urheilun mekan keskellä ei ole tuottanut tulosta eikä kiinnostanut karavaanareita. Ei tarvitse kuin katsoa Googlesta alueen palaute: 1,8 tähteä! Suurin osa arvosteluista yhden tähden arvosteluja! Puutteita löytyy monessa mielessä, mutta eräs arvostelija kiteyttää ongelman lyhyesti ja ytimekkäästi: ” Pelkkä hiekka-alue jäähallin pihassa”. Tottahan se on, ei sille voi mitään. Karavaanarialue kuuluu veden äärelle, ellet satu olemaan Keskisen Vesa, jonka asiakkaille riittää tarjoushaukkailu sekä yöpyminen kyläkaupan takapiha.
Imatralla on paljon rantaviivaa, josta iso osa vieläpä vapaana. Miksi karavaanarialue pitäisi yrittää tunkea Vuoksen länsipuolelle, kun itäpuolella olisi paljon enemmän vapaata tilaa, ja samalla saataisiin kaivattu piristysruiske Vuoksenniskalle! Karavaanaria ”syrjäinen sijainti” ei haittaa, sillä he harvoin liikkuvat kävellen ja 6-tieltä ei kuitenkaan tulisi pitkää matkaa.
Paikkavaihtoehtoja on monia, mutta olemme omassa ryhmässämme päättäneet ehdottaa idyllistä Imatra Golfin eteläpäädyn lepikkoa. Montaa rataa ei tarvitsisi siirtää, ja kaupunki sopivasti juuri osti kyseisen tontin itselleen. On aika tehdä järkeviä päätöksiä Imatran matkailun suhteen, harmi että tämän kesän kotimaanmatkailubuumi jää hyödyntämättä, mutta ehkä jo ensikesänä asiat olisivat paremmin?
Liitteenä Joni Salmen luonnostelma mahdollisesta sijoituspaikasta.

Aulis Vähämäki
Imatran Seudun Perussuomalaiset ry

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa